• head_banner_01

O lo'o fa'apotopotoina Zheng e le aufaipisinisi u'amea ma uamea i totonu o le atunu'u e talanoaina le atina'e fou o le u'amea ma le uamea

O ananafi, i le avea ai o se tumutumu lauiloa i totonu o le pisinisi uamea i totonu o le atunuu, o le lua aso "14th China Steel Summit Forum" na tatalaina i le Zhengzhou International Convention and Exhibition Center.
O le fono o loʻo taʻitaʻia e le Metallurgical Industry Planning and Research Institute ma le China Metal Materials Circulation Association, ma faʻatautaia e China Steel Network ma Tianjin Youfa Steel Pipe Group. O le tele o malo mai matagaluega talafeagai a le atunuu ma komisi, matagaluega talafeagai itumalo ma municipal, faalapotopotoga a le atunuu o pisinisi, uamea ma alamanuia fesootai na faapotopoto i Greentown e talanoaina suiga i le maketi uamea, fuafua atinae i le lumanai, ma faamalosia le optimization ma le faaleleia o le filifili alamanuia uamea. .
I le taimi o le fono, faʻatasi ai ma le autu o le "New Ecology·New Thinking·New Development”, na faia ai e le au valaʻaulia i le konafesi ni talanoaga loloto ma fefaʻatauaʻiga i luga o le atinaʻe gafataulimaina o pisinisi uʻamea a Saina ma le auala e feagai ai ma le suiga o le siosiomaga fefaʻatauaʻiga uʻamea. E ala i le talanoaina o avanoa fou mo le alamanuia uamea i lalo o le tulaga fou o le tamaoaiga, faapea foi ma faiga fou i le faatauina mai o faataitaiga, fausiaina o filifili sapalai uamea ma isi mataupu, sa latou saofagā manatu fou i le atinaeina o pisinisi uamea a Saina ma tosina mai le toeitiiti 200,000 tagata matamata e matamata i le fa'asalalauga fa'asalalau i luga ole laiga.
Ua vaevaeina lenei fono i fono autu ma galuega laiti-foula. O ananafi, i le sauniga amata o le fono autu, o le tagata talafeagai e pulea le Provincial Federation of Industry and Commerce na faʻalauiloaina le tulaga lelei o le atinaʻeina o Henan ma le atinaʻeina o le tamaoaiga o loʻo i ai nei, ma faʻamalosia le aufaipisinisi e faia ni sao sili atu i le atinaʻeina o le tamaoaiga o Henan. Mulimuli ane, o le tele o igoa tetele i le u'amea ma u'amea sa fa'asolosolo lauga.
I aso nei, e ono sub-forum e aofia ai fale fau fale ma fale uʻamea i le 2021 o le a faia taʻitasi. I le taimi o le fono, na faia ai foi le sauniga o le faʻailoga a le "2021 National Top 100 Steel Suppliers" ma le Faauoga a le Asosi Alamanuia Uamea.


Taimi meli: Oke-31-2021