• head_banner_01

Su'esu'ega o Alamanuia uamea i Vaiaso ta'itasi: Sapalai vaivai ma Mana'oga, Fa'atali mo Fa'amaumauga e Fa'amama

O le a’afiaga o le pa’u o le tau o le bifocals i lenei vaiaso, ua matua’i pa’u ai le tau o pili, ma ua pa’u i lalo le tau o uamea i le fua tutusa ma le bifocals, ma i’u ai i le tele o tupe mama ua le fa’ateleina e pei ona tatou fa’amoemoeina. O le mafuaʻaga autu e ui lava o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia le faʻaitiitia o gaosiga o loʻo i ai nei, Ae ui i lea, e vaivai foi le itu manaʻoga. A fua atu i le tele o fa'atauga o uaea spirals i Shanghai, fa'aopoopo i le fa'aauauina o le fa'aleleia mai ia Aukuso e o'o ia Setema, o le masina ma lea masina ua toe fa'aitiitia pe a mae'a Novema. Ole vaivai ole mana'oga mo fale fau fale e faigata ai ona fa'aleleia le mana'oga mo rebar i se taimi pupuu.

O afea e toe fa'alautele ai le tupe mama i le tone uamea? Matou te talitonu e mana'omia le fa'amama atoatoa o le lisi o pisinisi. E ui o lo o fa’aauau pea ona fa’aitiitia oloa uamea o lo’o i ai nei, ae o lo’o iai pea le si’itaga e 30+% pe a fa’atusatusa i le amataga o le tausaga, e fa’ailoa mai ai ua mae’a le fa’atauga i le tausaga atoa. A mae'a ona fa'ate'aina se vaega o fa'aputuga fa'aopoopo, o le a'afiaga o le fa'aitiitiga o le gaosiga o le sapalai e mafai ona atagia moni mai.

Mai faʻamaumauga a le Ofisa o Fuainumera Faamauina, o le faʻaputuina o le uʻamea uʻamea i le masina muamua o Setema o le 806 miliona tone ma o le puaa uʻamea 671 miliona tone, o le 2.00% ma le -1.30% i le tausaga taʻitasi. O le gaosiga o le uʻamea puaa na paʻu mo le taimi muamua, ma o le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le gaosiga na iloagofie. Mai le va'aiga o le aofa'i o le tu'uina atu ma le mana'oga fa'aitiitiga o le sila, o le fa'aitiitiga i le tu'uina atu e sili atu nai lo le fa'aitiitiga i le mana'oga. A'o lava fa'asoa o lo'o soso'o mai, o le a faasolosolo malie ona fa'aalia le a'afiaga o le fa'aitiitia o le gaosiga.

O le u'amea ma le lua coke o tau autu ia o le gaosiga o pili uamea. I le taimi nei, ua pa'ū le uamea mai se tulaga maualuga. A'o fa'aauau pea ona toe fo'i le tau o coke fa'alua i se tulaga talafeagai ma le fa'atonutonuina o faiga fa'avae, o le tau o pili uamea e mafai ona fa'asolosolo ona maualuga. Mai le vaʻaiga o le faʻaitiitia o le aʻafiaga mai le faʻaitiitia o le gaosiga, faʻalogo i Linggang, Fangda Special Steel, Xingang, Sangang Minguang, ma isi; mai le vaaiga o le tuputupu ae, e fautuaina e gauai atu i: Jiuli Mea Faapitoa ma Guangda Mea Faapitoa.

E vaivai le mana'oga mo le fa'au'uga, ma o lo'o fa'aauau pea ona aga'i i luma tapula'a

O le aofaʻi o faʻatauga o filo filo i Shanghai e 15,900 tone, o se faʻaititia o le 3.6% mai le masina talu ai, ma le faʻaititia o le 17,200 tone pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, ma le faʻaititia o le 52.0% i lea tausaga ma lea tausaga. O le fua faatatau o le fa'aogaina o ogaumu afu i lenei vaiaso e 48.48%, i lalo 3.59 pasene mai le masina talu ai; o le fua faatatau o le faʻaogaina o ogaumu eletise e 61.54%, i lalo 1.28pct mai le masina talu ai.

Sa faaauau pea ona pa'u tau o le uamea, ma sa maualuga le tau o le bi-coke

O tau o le uʻamea i le lumanaʻi na paʻu i le 55 yuan/ton i le 587 yuan/ton, o se siitaga o le -8.57%; O tau o le koale i le lumana'i na pa'u i le 208 yuan/ton i le 3400 yuan/ton, o se si'itaga e -5.76%; O tau o le maketi i le lumanaʻi na siitia 210 yuan/Ton i le 4326 yuan/ton, o se siitaga e 5.09%. O le aofa'i o uta u'amea i fafo e 21.431 miliona tone, o se si'itaga e 1.22 miliona tone po'o le 6% masina i lea masina; o le aofaʻi o le taunuu mai o 'oa mai taulaga i matu e 11.234 miliona tone, o se faʻaititia o le 1.953 miliona tone poʻo le 15% mai le masina talu ai.

Pa'u tau uamea, pa'u tupe mama i le tone uamea

Mai le vaaiga o tupe mama o oloa uʻamea eseese, na faʻaauau pea ona paʻu le tau o le uʻamea aʻo maualuga le tau o le bi-coke ma pa'ū, ua amata ona paʻu le tau o pili, ae na paʻu tau uamea, ma paʻu tupe mama i le tone o le sila. I le tulaga o le malepelepe, o le tupe mama atoa i le tone o le tafe umi o le rebar e 602 yuan/ton, ma o le tupe mama atoa i le tone o le pupuu o le rebar e 360 ​​yuan/ton. O le ta'avale malulu o lo'o i ai le tupe sili ona maualuga, ma se tupe mama i le tone o le 1232 yuan/ton mo le faagasologa umi ma le RMB 990/ton mo le faagasologa puupuu.

Lapataiga i tulaga lamatia: O le toe faaleleia o le tamaoaiga e le o pei ona faamoemoeina; o le maualuga o le tau o le lalolagi e sili atu nai lo faʻamoemoega; o le faateleina o le gaosiga o le oa e le fetaui ma faamoemoega; o le alualu i luma o le atinaʻeina ma le tui o le tui fou o le pale e maualalo ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina.


Taimi meli: Nov-08-2021